LOCINOX ON THE ROAD 2022

06. 04. 2022

Srdečně vás zveme na VENKOVNÍ PÁRTY s LOCINOXem! V areálu naší firmy uvítáme ROADSHOW DODÁVKU LOCINOX plnou skvělých produktů.

ROADSHOW DODÁVKA LOCINOX je v pohybu a dorazí také k nám! Přijďte ji spolu s námi omrknout v pátek 3. 6. 2022, od 11:30 hodin. Budeme mít skvělou možnost si vyzkoušet veškeré produkty LOCINOX, které jsou její součástí. Tento SHOWROOM na kolech skýtá zejména zavírače a další příslušenství LOCINOX.

Máme tak jedinečnou příležitost si vyzkoušet montáž produktů pod odborným vedením posádky ROADSHOW DODÁVKY.

V tento den nabízíme možnost se seznámit s novinkami LOCINOX, s nejlepšími produkty, které nabízí a s dalším příslušenstvím. Vše si můžete prohlédnout, zeptat se na cokoli vás napadne, vyzkoušet si instalaci.

Na palubě ROADSHOW dodávky nechybí zavírače PANTHER či INTERIO, představí se vám také klávesnice SLIMSTONE-X, či novinka B-SAFE, bezpečnostní kabel apod. 

Máme pro vás připravený dárkový balíček LOCINOX.

Po celý den je samozřejmostí také raut! Přijďte se s námi setkat v příjemné atmosféře nad dobrým jídlem a pitím. A najde se i něco ostřejšího.

Velmi rádi vám také představíme produkty naší společnosti, nabízíme prohlídku skladu, rádi zodpovíme dotazy, připravíme cenovou kalkulaci.

Věříme, že vás tato ROADSHOW akce zaujala a budeme se těšit, že se potkáme.

V případě zájmu, vyplňte, prosím, níže uvedený formulář.

Děkujeme.

Tým kování PORTAFLEX


Registrace na akci je "závazná", když nedorazíte žádný postih Vám nehrozí. Ale potřebujeme vědět na kolik lidí se připravit abychom nepodcenili například občerstvení. Děkujeme za pochopení.

Aktuality